چربی گیر فایبرگلاس

چربی گیر فایبرگلاس | چربی گیر صنعتی – چربی گیر فاضلاب

چربی گیر فایبرگلاس یکی دیگر از محصولات شرکت پایپ گستر بوده که شما می توانید جهت خرید چربی گیر فایبرگلاس با شماره های قرار گرفته در وب سایت با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید . چربی گیر سیستم جدا سازی چربی و مواد روغنی از مایعات و آب می باشد که می توانید برای رستوران ها و آشپزخانه ها از آن استفاده کرده و با قیمت مناسب آن را تهیه نمایید . پایپ گستر چربی گیر پیش ساخته با قیمت مناسب را طراحی و تولید نموده است که مناسب حال تمامی مشتریان عزیز و محترم خواهد بود .

مکانیسم تولید چربی فاضلاب و لزوم استفاده از چربیگیر :
چربیگیر ثقلی برای جمع آوری چربی های نامحلول ، موجود در فاضلاب آشپزخانه بکار میرود. این چربی ها در اثر مصرف روغنهای گیاهی و حیوانی در تولید و طبخ غذا، تولید شده و هنگام شستشوی ظروف و تجهیزات پخت، تحت عنوان فاضلاب وارد سیستم دفع فاضلاب می شود.
این چربی ها به علت ساختار مولکولی پیچیده و سنگین، به سختی در مسیر لوله حرکت کرده و به جداره های چاه یا لوله های انتقال فاضلاب چسبیده و سبب انسداد و گرفتگی لوله و گرفتگی چاه جذبی دفع فاضلاب می شوند. این چربی ها توسط سیستم چربیگیر ثقلی، طراحی شده برای جمع آوری چربیهای ثقلی فاضلاب، جمع آوری شده و به علت اختلاف دانسیته، در سطح مخزن تجمع پیدا می کنند و از جریان اصلی فاضلاب، جدا میشوند. چربیگیر ثقلی API توانایی حذف چربیهای محلول فاضلاب را نداشته ولی چربیهای نامحلول را تا راندمان 90 درصد، جدا مینماید. این چربیگیر برای استفاده در رستورانها و آشپزخانه های صنعتی، مناسب میباشد .

چربی گیر فاضلاب – چربی گیر رستوران

این چربیگیر شامل یک مخزن، به ظرفیت تولید فاضلاب روزانه رستوران میباشد. مکانیسم عملکرد دستگاه بر اساس زمان ماند 24 ساعته طراحی شده است. این مخزن بصورت دفنی بوده و برای دسترسی و تمیزکاری، دارای دو دریچه بازدید میباشد. این مخزن توسط صفحات جداگر داخلی به دو مخزن تقسیم داخلی تقسیم میشود. با ورود فاضلاب از قسمت بالای مخزن اول، مخزن پر شده و با افزایش فاضلاب وروردی، توسط فضای خالی میان جداگر، قاضلاب به قیمت دوم مخزن وارد میشود. آشغالها و مواد سنگین فاضلاب آشپزخانه، وارد سبد آشغالگیر شده و به علت سنگین بودن و بالا بودن دانسیته نسبت به آب، در کف مخزن تجمع مییابد. چربی¬های نامحلول فاضلاب به علت سبک بودن و دانسیته پایین، در بالای مخزن به دام افتاده و فیلم نازکی از چربی را در سطح بالایی مخزن اول ایجاد مینمایند. با افزایش کارکرد دستگاه، ضخامت لایه چربی افزایش یافته که باید توسط اوپراتور جمع آوری و تمیز گردد.
نیمه دوم مخزن، ظرفیت نهایی مخزن را تشکیل میدهد که با افزایش دبی فاضلاب ورودی، کم کم پر میشود. فاضلاب ورودی در لحظه 0.00 در نهایت پس از 24 ساعت از دستگاه خارج شده و زمان ماند 24 ساعته تامین خواهد شد.
نیمه دوم مخزن دارای پساب زلال و شفاف بوده که قابل تخلیه به شبکه فاضلاب شهری یا چاه جذبی میباشد. انتخاب و طراحی ظرفیت چربیگیر بر اساس ظرفیت پرس غذای رستوران، میباشد .

جداکننده یا چربی گیرها در هرجایی که آلودگی آب با روغن . یا سایر مواد سبکتر از آب وجود دارد مورد نیاز هستند. آب های آلوده مانند خروجی آشپزخانه ها ، فست فودها – رستوران ها و … قبل ازاینکه به جریان فاضلاب تخلیه شوند، ابتدا توسط چربی گیرها جداسازی شده تا در مسیر فاضلاب گرفتگی و انسداد ایجاد ننمایند

ابعاد و اندازه چربی گیرها برای صنایع مختلف با کاربردهای گوناگون متفاوت می باشد .

چربی گیر

در حالت کلی و خلاصه در توضیح چربی گیر باید گفت : جهت حذف چربی ها و مواد معلق پساب مکانهایی نظیر رستورانها، هتل ها، کارخانه جات و …. که دارای آشپزخانه بزرگی هستند استفاده می گردد . این سازه پیش ساخته بتونی از دو مخزن تشکیل شده و قبل از سپتیک قرار می گیرد فاضلاب وارد مخزن اول شده با آرامشی که به دست می آورد یک سری از ذرات که دارای جرم حجمی بیشتری از آب هستند . ته نشین شده و چربی و روغنهایی که دارای جرم حجمی کمتری از آب هستند بر روی آن قرار می گیرند که این چربیها معمولا باید 15-10 روز یکبار تخلیه گردد خروجی مخزن دارای سیفونی است که حتی المقدور مانع خروج چربیها و ذرخت می گردد و در مخزن بعدی این عمل تکرار شده است و بدین ترتیب عمل حذف چربی و مواد معلق از فاضلاب صورت می پذیرد .

اشتراک گذاری در : share   share   share   share   share  

دیدگاه خود را وارد کنید.

دوازده + شش =